Kasautii Zindagii Kay 277. epizoda! Anurag sazna razlog Prernine udaje za Bađađa!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 277. epizoda! Anurag sazna razlog Prernine udaje za Bađađa!

By  | 

Prerna razmišlja da mora što pre otići iz kuće kako ne bi dala šansu Anuragu da povredi Bađađa. Bađađ gleda kako Prerna mazi Kuki i odluči da ne dozvoli nikome da se meša u njihovu porodicu.

Bađađ kaže Anuragu da ga nije prijavio jer je čovek koji ga je gurnuo u vatru bio zapravo njegov plaćen čovek. Anurag ga pita zbog čega to radi. Bađađ mu kaže da radi zbog toga što on voli Prernu.Anurag govori Prerni da je Bađađ priznao da je on kriv za ono što se desilo. Prerna ga moli da prekine.

Prerna priznaje Bađađu ponovo da voli Anuraga. Bađađ kaže da to ne mora da zna.Šivani govori Anuragu da način na koji ga je Prerna gledala dok je plesao otkriva da ga i dalje voli.Anurag vidi snimak u Šivaninom telefonu i shvata da se Prerna udala za Bađađa da spasi njemu život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site