Kasautii Zindagii Kay 289. epizoda! Komolika razmišlja da ubije Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 289. epizoda! Komolika razmišlja da ubije Prernu!

By  | 

Komolika teši Mohini. Onda je pita da li može ostati u Anuragovu sobu, osećala bi se komotnije. Mohini potvrdi i doda da i treba biti u sobi svog supruga.Prerna kaže Anuragu da je tražio od nje da ne donosi odluke sama. Možda će morati da prekrši to obećanje, jer neće biti u stanju da živi ako se njemu nešto dogodi.

Prerna kaže Mohini da zna da će sećanje Anuragu vratiti. Ne želi da ga povredi, spremna je da napusti kuću. Komolika je pita da li ona radi u njihovoj kući. Prerna kaže da radi njen otac.Komolika razmišlja da ako Prerna ode, ona će tu vladati. Mohini kaže da Bog uvek čini pravu stvar i zato je Sonalika ušla u Anuragov život.

Komolika razmišlja da li da ubije Prernu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site