Kasautii Zindagii Kay 298. epizoda! Komolikin novi plan!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 298. epizoda! Komolikin novi plan!

By  | 

Komolika govori da se otkažu svi Anuragovu sastanci u vremenu od 12 do 14 I 30. Kući, Anurag nalazi sliku na kojoj on I Prerna plešu. Šivani saznaje da je Anurag Prernin šef. Anurag ispituje svoju porodicu o fotografiji sa Prernom. Mohini laze o slici . Vina ne želi da Prerna radi sa Anuragom.

Anupam shvata da Anuraga brak koji je sklopio ne čini srećnim. Prerna razgovara sa Anuragom o ostavci, ali joj on kaže da ne može joj odmah dati ostavku.

Komolika odlazi sa ručkom kod Anuraga I planira da sa njim provede kvalitetno vreme. Ona planira da Prerninu ljubavnu priču sa Anuragom pretvori u svoju ljubavnu priču.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site