Kasautii Zindagii Kay 299. epizoda! Komolika pokušava da se približi Anuragu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 299. epizoda! Komolika pokušava da se približi Anuragu!

By  | 

Sonalika dolazi kod Anuraga i dok gleda  preko prozora, Prerna joj donosi kafu. Sonalika  uzima gutalj kafe i opeče se. Ljuta je i odlazi da se žali, jer je naručila hladnu kafu. Anurag dolazi, te mu on agovori da je došla da zajedno ručaju. Anurag to odbija i govori da ima satanak. Anurag odlazi na satanak, a Komolika smišlja plan da ih zaključaju zajedno u prostoriji.

Ona u prostoriji stvara romantični ambijent, bez svetla. Dok šeta , nekoliko datoteka padaju na nju, pa odlazi da se očisti pre nego što Anurag dodje.

Prerna odlazi u tu prostoriju kako bi Anuragu donela fajl. Komolika je u medjuvremenu zvala Anuraga da se tu nadju, ali kako je otišla do toaleta. Greškom su u prostoriji zaključani Prerna i Anurag. Kada se Komolika vrati ona čuje kako Anurag zove za pomoć, a čuje i ženski glas i pita se ko je to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site