Kasautii Zindagii Kay – 3. epizoda – Navin je bacio oko na Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 3. epizoda – Navin je bacio oko na Prernu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 3. epizoda – Navin je bacio oko na Prernu!
Prevod: Jeca.

Veče je. Mohini besni na Moloja da joj se ne sviđa kad je vređa pred zaposlenima. Moloj je prekida, kao prvo, Rađeš radi za njega i njegov je prijatelj, nije samo njegov zaposleni. A kao drugo, Rađeš nije odgovoran za ono što se desilo. Ona pokuša da se pobuni, ali on joj odgovori da je dosta, ne želi da čuje ni reč protiv Rađeša. On potom ugasi lampu u sobi.
Rađeš stiže kući. Vina mu govori da taj „pandal“ nije bio njegova odgovornost. Zašto pokušava da popravi stvari koje krenu pogrešno u toj kući ili toj kompaniji? Rađeš odgovara da je to kuća njegovog prijatelja, oni su njegova porodica. Vina ga iznenađeno pogleda, a onda besno kaže da veze nisu jednostrane. Nisu izgledali kao porodica kad su ih sprečili da uđu u VIP ložu. Oni za koje on daje život nisu ni zapamtili ime njegove ćerke. Rađeš je upita zar ne može da vidi da je Anurag rizikovao svoj život da bi spasio njihovu ćerku. Vina istakne da ih jedino Anurag iz te porodice istinski poštuje. Rađeš je podseća da je ona dobila zajam iz te kuće pre 4 godine za svoju kuću. Vina dodaje da on otplaćuje taj dug sa kamatom. Rađeš govori da će prodati zemlju predaka i tako otplatiti dug. Vina krene da kaže da on mnogo voli tu zemlju, ali on je prekine rekavši da više voli mir u svojoj kući. On ode.
Sutradan ujutru, Prerna žuri na koledž. Vina joj da „prasad“ da odnese Moloju i Anuragu. Možda će taj „prasad“ umanjiti gorčinu koja je nastala između porodica zbog požara. Uz negodovanje, Prerna pristane. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site