Kasautii Zindagii Kay - 307. epizoda - Prerna otkrije Sonalikin identitet!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 307. epizoda – Prerna otkrije Sonalikin identitet!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 307. epizoda – Prerna otkrije Sonalikin identitet!

Prerna je rešena da raskrinka Sonaliku. Priseti se kako je u prošlosti neki sluga zgazio Komolikinu ešarpu/komad tkanine, i kako je pobesnela Komolika spalila taj komad ubrzo. Ona reši da primeni isti trik kako bi otkrila ko je Sonalika ustvari.
Prerna se sakrije videvši Sonaliku, i Anurag je pita što se krije. Pita je za Sonaliku. Sonalika/Komolika uleti u svoju sobu besna što joj je neko zgazio ešarpu. Ona zapali tu ešarpu, a Prerna je šokirana videvši ovo. Shvati da je Sonalika zapravo Komolika.
Komolika saznaje da je i Ronit tu. Nivedita je zaustavi i veli da hoće da je upozna sa prijateljem. Komolika odbije ovo i požuri da se vidi sa Ronitom. Ali je Anurag zaustavi.
Kasnije, Anurag priđe Prerni, želi da pleše sa njom. Komolika je besna videvši ih zajedno. On govori Prerni da se ne seća ničega iz svoje prošlosti, ali želi da izgradi nova sećanja, sa njom. Njih dvoje plešu. Anupam se raduje što ih vidi zajedno, nada se da će ostati jedno s drugim.
Komolika se naljuti na Ronita, posvađaju se. Ona mu govori da se drži podalje od Šivani. Svakako je ljuta, malopre je videla kako Anurag i Prerna plešu zajedno. Moraju ubiti Prernu, jedino tako će je eliminisati iz Anuragovog života. I Šivani je saznala da je Sonalika zapravo Komolika, reši da i Prernu obavesti o ovome. Ronit govori Komoliki da će on ubiti Prernu. Šivani obavesti Prernu ko je Sonalika.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site