Kasautii Zindagii Kay – 311. epizoda – Prerna otkrije Anuragu istinu o Komoliki?!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 311. epizoda – Prerna otkrije Anuragu istinu o Komoliki?!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 311. epizoda – Prerna otkrije Anuragu istinu o Komoliki?!

Šivani govori Prerni Sonalikinu istinu. Nakon što je otkrila da je Sonalika zapravo Komolika, Šivani želi da ode sa zabave. Prerna kaže Šivani da će se suočiti sa Komolikom i traži od nje da ne paniči.
Anurag traži neke dokumente u kući i naiđe na Prernin stari rezime. Preko toga sazna da je Prerna pre radila za Basu Publications. On se kroz maglu priseća njega i Prerne zajedno i čuje glasove. Pita se čij bi to glas mogao biti i shvata da je Prernin.
Na Ronitovoj veridbi, kad se Komolika pojavi ispred Prerne, Prerna je ošamari i kaže da je saznala za njen identitet. Komolika prvo negira, ali onda prizna istinu i pobesni.
Ronit napada Prernu, ali Šivani dolazi i spašava je, pa se njih dve odvezu u autu. Ronit i Komolika ih prate. Ronit zatraži od Komolike da sporije vozi, ali ova ne obraća pažnju na njega. Ona udari njihov auto i Šivani ispadne iz auta i onesvesti se. Prerna uspe da se spasi i požuri u vilu Basuovih da ispriča istinu o Komoliki.
Mohini ne sluša Prernu i traži od nje da napusti kuću, ali Prerna uleti u Anuragovu sobu i ispriča mu sve o Komoliki. Takođe mu kaže da je on bio oženjen njom. Iako ga Mohini uverava da Prerna izmišlja lažne priče, Anurag veruje u sve što je Prerna rekla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site