Kasautii Zindagii Kay – 32. epizoda - Prerna čvrsto reši da se bori za sebe!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 32. epizoda – Prerna čvrsto reši da se bori za sebe!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 32. epizoda – Prerna čvrsto reši da se bori za sebe!

Anurag želi da zna zašto se Prerna udaje za Navina, iako je prilično jasno da nije zaljubljena u njega. Prerni prvo izleti da je bespomoćna. Kaže mu da se bolje drži podalje od toga.
Nakon što Anu izađe odatle, Prerna ne može da veruje da je on toliko dobar. Reši da se bori za sebe po svaku cenu i izađe iz tog neželjenog odnosa sa Navinom.
Anupam kaže Navinu da je on dvostruko bogat pošto je Niveditin muž.
Anurag i Prerna misle jedno na drugo. On je odlučan da raskrinka Navina na sutrašnji praznik – Diwali.
Sledećeg jutra, Prerna zatraži od Šekara njegove dokumente. Tražiće kredit, ne želi da dostojanstvo njihovog oca bude pogaženo ako Navin izmiri dug. Suman se umeša i odbrusi joj da ne opterećuje Šekara više. Šekar je grdi zbog toga. Prerna vrati dokumente bratu iako on negoduje. U sebi misli da neće odustati tako lako, boriće se dalje za neko drugo rešenje.
Anupam hvališe Niveditu, a ona mu vrlo jasno kaže koliko joj je iritantan. Ma, neka ni slučajno ne pokušava da je impresionira. I neka se pristojno obuče, praznik je danas.
Moloj čestita praznik Mohini i da joj i ružu.
Maduri stiže u vilu Basuovih, čestita im praznik. Prokomentariše da nije znala da Basuovi svake godine na taj praznik priređuju grandioznu zabavu. Pred Mohini pročita naslove iz novina koji opisuju koliko će sve biti raskošno.
Navin i Maduri kasnije pričaju kad ostanu nasamo. Maduri prokomentariše da je brine promena koju je pomenuo, a i kako on pohlepno gleda Prernu. Navin spomene neku devojku iz Utar Pradeša koju je izigrao. Anurag čuje njihov razgovor.
Najava: Prerna priča sa Anuragom telefonom. Navin se pojavi i pita ko je na vezi. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site