Kasautii Zindagii Kay – 322. epizoda - Prernu udari kamion, Anurag je skrhan!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 322. epizoda – Prernu udari kamion, Anurag je skrhan!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 322. epizoda – Prernu udari kamion, Anurag je skrhan!
Prevod: Sebas
Anurag traži neku fasciklu. Komolika je namerno sakrije i ubeđuje Anuraga da pozove Prernu da dođe da mu pomogne. Anurag pozove Prernu da dođe. Komolika je zadovoljna, upravo je to i želela, da Prerna izađe iz svoje kuće kako bi ova ostvarila svoj plan.
Ronit čeka da mu Komolika da zeleno svetlo sa planom za ubistvo Prerne i njenog nerođenog deteta.
Vina je napeta kada Prerna izađe iz kuće. Prerna se sprema da izađe, a Anurag je već u putu da je pokupi. Ona mu govori da je stigla na glavni put već. Uđe u raspravu sa nekim detetom. Ronit i vozač kamiona iskoriste priliku da je pregaze, ali dete povuče Prernu unazad i spasi joj život. Komolika je besna jer je plan propao. Anurag je stigao da je pokupi. Prerna krene prema njemu a Ronit i vozač iskoriste priliku da ubrzaju. Ovoga puta Prernu udari kamion, povređena je. Anurag je u neverici. Odmah poleti prema njoj. Srećom, tu se nađe i neki doktor. Prerna krvari, dok Komolika likuje sigurna da je likvidirala i nju i bebu. Anurag trči za vozilom da uhvati onoga ko ju je pregazio. Ronit je uplašen da će ga Anurag videti. Uplašen upita Komoliku da li da ubije Anuraga ali ona negira. Ronit pokušava da pobegne. Kraj epizode
Picture source: latestgossipwu.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site