Kasautii Zindagii Kay – 33. epizoda - Razbojnici planiraju da opljačkaju Basuove na gozbi!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 33. epizoda – Razbojnici planiraju da opljačkaju Basuove na gozbi!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 33. epizoda – Razbojnici planiraju da opljačkaju Basuove na gozbi!
Mohini otkrije Anuragu da ove godine organizuje Lakšmi puđu za praznik “Diwali”, ponosi se činjenicom da je taj događaj i njegov raskoš glavna tema u gradu. Pokaže mu novine sa tim naslovom.
U međuvremenu, neki razbojnici reše da se upute u vilu Basuovih i ukradu neke idole sa večerašnje gozbe, koji vrede čitavo bogatstvo.
U domu Šarminih, Šivani naiđe i zatekne Prernu sa pismom u ruci. Počne da je zadirkuje u vezi toga i oduzme joj pismo. Prerna joj napomene da ne sme da pročita sadržaj pisma (pošto je to zakonska opomena koju im je Mohini poslala u vezi zajma, pto je Prernu primoralo da pristane na venčanje sa Navinom). Šivani misli da je Prerna u pismu ispisala svoja osećanja prema Anuragu. Otrči odatle sa sve pismom, preti da će pročitati sadržaj. Jure se po kući, i Šivani uspe da preda pismo Rađešu. Kad ovaj krene da pročita, pojavi se Mohini na vratima, došla je da ih lično pozove na grandioznu Lakšmi puđu. Prerna, primetivši da se Rađešova pažnja u potpunosti preusmerila na pristiglu Mohini, brzo izvuče papir iz njegove ruke i sakrije ga kod sebe.
Mohini ih zamoli da svi dođu, a posebno Prerna.
Na ulaznim vratima se pojavi i Navin, u potpuno novom izdanju, modernisao se, sav je smešan. 😀 Svi prisutni se skandalizuju kad ga vide. Suman ga odmah pohvali da je kao neki mladoliki momak. U tom trenutku, Anurag zove Prernu. Prerna se izvini, pa skloni od gužve da mu se javi.
Navin deluje kao da je posumnjao da je Anu u pitanju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site