Kasautii Zindagii Kay 331. epizoda! Prerna prevari Ronita!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 331. epizoda! Prerna prevari Ronita!

By  | 

Komolika zove  Prernu na video poyiv. Ona snima sa utišanim tonom, te Prerna gleda kako Anurag dolazi. Komolika pleše I zavodi Anuraga koji nije sav svoj I ne opire se. Anurag se onesvesti, a Komolika prekida poziv govoreći da Prerna ne mora da zna šta će  biti dalje.

Ronit žuri da spasi Prernu jer misli da će ubica koga je unajmila Prerna ubiti Komoliku I Anuraga. Šivani se oblači u ubicu, a Ronit je prati u hotel,kako bih je sprečio da dodje do Komolike. Prerna kaže na recepciji da je Anuragov život u opasnosti I pita ih da zovu policiju.

Ronit ulazi preko prozora u sobi da upozori Komoliku. Neko ponovo kuca na vratima, a Ronit se krije. Inspektor dolazi da proveri Komolikinu sobu. Komolika samara Ronita jer je naseo na Prernin trik. Policija ne nalazi Ronita, ali Prerna insistira da provere još jednom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site