Kasautii Zindagii Kay 371. epizoda! Anurag saznaje da je Virađ prevarant!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 371. epizoda! Anurag saznaje da je Virađ prevarant!

By  | 

Anurag vidi 3 lične karte u Virađevoj aktovci I shvata da je on prevarant. Anurag ga pita zašto ga je prevario i naglasi da će se truditi da Prernu drži podalje od njega.Virađ kaže lažnim roditeljima da pokušaju da zaustave Anuraga da napusti kuću.Kasnije bije čoveka koji je glumio njegovog oca. Virađeva lažna majka kaže da mu oni nisu roditelji, plaćeni su da to glume.
Komolika saznaje da Anurag zna istinu i kaže Prerni da ide u Virađevu seosku kuću, jer je Vina obećala Virađu da će se oni sutra venčati.Virađ ide u seosku kuću kako bi oženio Prernu.Anupam daje auto Prerni kako bi otišla kod Virađa. Prerna kaže da želi da kaže Virađu da ne želi da se uda za njega.
Anurag odlazi kod Vine i kaže joj da se Prerna ne sme udati za Virađa jer je prevarant.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site