Kasautii Zindagii Kay 375. epizoda!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 375. epizoda!

By  | 

Anurag ošamari Komoliku pred svima, traži od nje da ispriča njegovima celu istinu. On govori da je Sonalika u stvari Komolika. Prerna doda da je nakon plastične operacije promenila izgled. Moloj joj kaže da ide, a Sonalika se pravi nevinom. Anurag pokazuje video njene operacije.Komolika napada Prernu hiruškim nožem, a Anurag sprečava.On stavlja Prerni sindor i kaže da je samo ona njegova žena. Ispostavilo se da je to sve Komolikin san.

Komolika odluči da ukrade Prerninu bebu. Mohini kaže Anuragu da Prerna nije rodila njegovo dete. Anurag je ljut i kaže joj da poštuje Prernu da bi dobila poštovanje ood njega.Komolika odluči da kindapuje Prerninu bebu i da ucenjuje Prernu da se pretvara da mrzi Anuraga kako ona ne bi naudila bebi. U medjuvremenu Prerna i Anurag jedno drugom priznaju ljubav.

Za bebu je potrebna krv, Anurag odlazi da nadje davaoca. Komolika planira da ubije bebu..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site