Kasautii Zindagii Kay 377. epizoda! Anurag sumnja da je beba Bađađova!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 377. epizoda! Anurag sumnja da je beba Bađađova!

By  | 

Anurag je zbunjen ko je bebi dao krv. Sestra kaže da je dolazio neki čovek i da je odgovarajući davalac.Anurag želi da zna ko je dao krv za njegovu kćerku i čita inicijale u potpisu RB. Anurag stiže kući i traži Bađađeva dokumenta. On vidi da je njegov potpis isti kao onaj u bolnici, ali šokira ga saznanje da je poginuo u saobraćajnoj nesreći. On sumnja da je Prernino dete zapravo Bađađevo. Komoliki je drago što vidi sumnju na njegovom licu.

Prerna dolazi sa bebom, a Mohini je prinudjena da joj poželi dobrodošlicu. Mohini je pita da li je dete Bađađevo. Prerna pokuša da objasni, ali Anurag dolazi i kaže da mu nije važno da li je dete Bađađevo.Prerna je šokirana što je Anurag ne veruje i odluči kasno da ode sa bebom. Vina je šokirana što je vidi u noći.

Anurag govori Mohini da će pričati sa Sonalikom i objasniti joj da voli Prernu i njihovu bebu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site