Kasautii Zindagii Kay – 386. epizoda – Anurag i Prerna su spašeni!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 386. epizoda – Anurag i Prerna su spašeni!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 386. epizoda – Anurag i Prerna su spašeni!
Kuki upadne kod Košika u auto, traži mu da upadne u “pandal” jer je njena mama u opasnosti. Košik odbija da rizikuje njihove živote. Kuki preuzme volan, a Košik odbija da je ostavi i ostaje u autu. Oni upadnu u “pandal”. Raspravljaju se. Ugledaju Anuraga i Prernu i izvuku ih odatle. Ubace ih u auto, na zadnje sedište i odvezu se odatle. Prerna i Anurag su jedno kraj drugog, oboje u nesvesti. Kuki i Košik se opet raspravljaju. Kuki se čini da odnekud poznaje Anuraga. Ona prebaci Prernu u svoj auto. Košik obavesti Komo šta se desilo i traži da pozove lekara, oni stižu kući. S druge strane, Kuki takođe obavesti Bađađa šta se desilo. Bađađ se pita zašto mu je toliko teško da bude bez Prerne.
Kod kuće, Prerna se osvesti i odmah pita kako je Anurag. Kuki joj govori da će biti dobro i da ga je odveo kući njegov sestrić. Nije videla nikakve rane na njemu. Prerna razmišlja kako će jedino ona biti ta koja će mu zadavati rane.
Anurag se takođe osvesti i priseti da je video Prernu, govori to Mohini. Mohini mu kaže da ne pominje to pred Komolikom. Anurag veli da mu je Prerna spasila život. Mohini negira, spasio ga je Košik. Komo sazna za priču o Prerni od bolničarke. Reši da se ne nervira, jer ona je ta koja je u Anuragovom životu, njegova je žena. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site