Kasautii Zindagii Kay – 39. epizoda – Ronita je Navinova bivša žena?!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 39. epizoda – Ronita je Navinova bivša žena?!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 39. epizoda – Ronita je Navinova bivša žena?!
Maduri prekori Navina što je dodatno isprovocirao Anuraga prihvatajući njegov izazov. On joj se izvinjava i prizna da ga je ponelo u tom trenutku. Dok njih dvoje razgovaraju na putu, Ronita ih ugleda i počne da viče na njih. Čim je ugledaju, Navin i Maduri sednu u auto i odlaze odatle. Ronita obrati pažnju na broj tablica. Vrati se u Rahulovu kuću gde sretne Prernu i Anuraga. Kaže im da je videla bivšeg muža i ženu koja je bila njegov saučesnik u zločinu. Anurag pita za njegovo ime, a ona mu govori da je Pradip Basu. Ne uspeva da se priseti broja tablica.
Navin je došao da pokupi Prernu. Ugleda Ronitu sa Prernom i Anuragom. Celo vreme jedva krije lice da ga Ronita ne vidi. Nakon što on ode odatle sa Prernom, Ronita govori Anuragu da je Prernin verenik došao u istom automobilu u kom je nešto ranije videla Pradipa. Anurag veli da u Kolkati mnogi ljudi imaju taj auto.
Navin odveze Prernu u prodavnicu i govori da će je sačekati u automobilu. Prerni je njegovo ponašanje čudno. Nakon što ona uđe u radnju, Navin nazove Maduri. Kaže joj da je video Prernu i Anuraga sa Ronitom. Maduri mu kaže da se smiri i da prepusti stvari njoj. Dok on priča o Londonskoj zabavi i avansu, Prerna se stvori i stoji iza njega. Kad izgovori Maduri da je voli, shvati da ga Prerna sluša. Naglo prekine poziv. Prerna se suoči sa njim, ali Navin uspe da smisli izgovor i onda je odbaci kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site