Kasautii Zindagii Kay – 40. epizoda – Anurag dovede Ronitu kući!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 40. epizoda – Anurag dovede Ronitu kući!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 40. epizoda – Anurag dovede Ronitu kući!
Anurag vezuje Prerninu “bluzu”. Oboje osete nešto čudno. Anurag to čak i kaže Prerni, ali reši da skrene temu. Ostavi joj kutiju koju mu je majka dala za Prernu i pođe odatle. Prerna ga uhvati za ruku i zaustavi. Zamoli ga da je ne ostavlja. On se začudi, zbunjen je.
Ronita dobija poziv od Maduri koja joj daje instrukcije da se nađe sa Navinom (koga Ronita zna pod imenom Pradip) na autobuskom stajalištu br. 79. Ronita se složi i izađe iz kuće. Stigne na stanicu. Nazove Maduri i kaže joj da nigde ne vidi Pradipa. Navin je sa nekim banditom i Maduri mu daje instrukcije da pregaze Ronitu kolima. Ronita shvati da joj se auto približava velikom brzinom pa počne da beži. Stigne do mesta gde stoje još neki ljudi i studenti pa bandit biva primoran da stane.
Prerna zamoli Anuraga da ostane uz nju tokom “sangeet” ceremonije i da se ne krije kao prošli put. On je uverava da će biti uz nju. Pođe, ali se onda vrati samo da joj kaže da lepo izgleda.
Bandit kaže Navinu da ne može dalje kolima, verovatno je policija u blizini. Navin ga tera da se pomeri sa sedišta vozača kako bi on prešao za volan i reši da sam ubije Ronitu. Pojuri kolima ka njoj i udari je. Potom pobegne sa mesta zločina. Šivani pojuri za kolima i uspe da zapiše broj tablica. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site