Kasautii Zindagii Kay – 44. epizoda – Ronita je živa!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 44. epizoda – Ronita je živa!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 44. epizoda – Ronita je živa!
Anurag začuje Ronitin krik i uleti u svoju sobu. Navin uspe da se sakrije na vreme, ispod kreveta. Anurag pokuša da porazgovara sa Ronitom, ali mu ona ne odgovara. Ugleda tragove od davljenja na njenom vratu. Uspaniči se, proverava joj puls. Siguran je da je neko pokušao da je ubije. Napipa joj puls. Navin se šokira kad shvati da je Ronita ipak živa, samo je u nesvesti. Anurag je isprska vodom. Ona se osvesti i odmah počne da paniči i plače. Kaže mu da je Pradip pokušao da je ubije. Histerična je. Sloši joj se i onesvesti se opet. Anurag reši da pozove lekara. Navin žali što je ostao u sobi i pokušava da smisli kako da izađe neprimećeno.
Iskoristi priliku kad Anurag izađe napolje da pozove lekara i iskrade se na balkon.
Prerna ugleda Anuraga kako razgovara preko telefona sa doktorom i shvati da je jako uznemiren. Ode do njega da popričaju.
Navin se i dalje krije na balknu. Čuje Niveditu, Šivani i Mohini ispred sobe.
Prerna pita Anuraga šta mu je, plaši je. Anurag je očajno zamoli da se ne udaje za Navina. Plaši se za nju, nakon venčanja će otići iz grada, a onda… Ronitu je muž isto tako odveo iz grada, nakon venčanja je isto otišla za London. Videla je šta joj je muž uradio. Prerna mu kaže da se ona udaje za Navina. Anurag je i dalje uznemiren, kaže joj da je Ronitin muž pokušao da ubije Ronitu, doživela je nezgodu i sada ju je neko tu napao. Prerna je u čudu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site