Kasautii Zindagii Kay – 444. epizoda – Prerna se onesvesti!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 444. epizoda – Prerna se onesvesti!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 444. epizoda – Prerna se onesvesti!
Kuki razmišlja o Košiku i razgovara sa Šivani o ljubavi.
Pošto se nalaze u prostoriji za hlađenje/hladnjači, Anurag ponudi Prerni svoju jaknu, ali je ova odbije. Njih dvoje se raspravljaju. Prerna se pita zašto Anurag brine za nju, kad ona zna njegovo pravo lice.
Ronit prizna Komo da mu je neko ukrao telefon. Komo ga ošamari i počne da mu prebacuje. Vina je videla to i zbunjena je. Komo je primeti pa odmah počne da se pretvara da je ljuta na Ronita što je zagubio neke fotografije koje mu je poslala Šivani, a koje je ona htela da urami. Vina ode. Komo potom vrati telefon Ronitu i ovaj se šokira. Ona mu kaže da je telefon bio kod Moloja koji je telefon dao Patri. Čula je Molojev i Patrin razgovor. Namerno je na telefon prosula piće kako ne bi došli do dokaza. Doda kako je vreme da ućutkaju Moloja kao što su uradili pre 8 godina.
Anurag i Prerna se i dalje raspravljaju. Prerna se u jednom trenutku onesvesti. Anurag se zabrine, počne je dozivati i pokušavati da je probudi. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site