Kasautii Zindagii Kay – 450. epizoda – Pojavljuje se Čandrika!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 450. epizoda – Pojavljuje se Čandrika!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 450. epizoda – Pojavljuje se Čandrika!
Anuragu ispadne novčanik u kome stoji Prernina slika.
Čandrika, Prijankina starija sestra, čuje od radnika sirotišta da Prerna želi da je vidi kako bi joj dala imovinske papire sirotišta. Čandrika se seti kako joj je Anurag predao Samidu/Snehu kao malu bebu i kako joj je kasnije Komolika rekla sve najgore o Prerni – da je ona loša i pohlepna žena. Pita se da li je u pitanju ista ta Prerna.
Anuragu otkažu kočnice na autu, ali uspe da se zaustavi. Rešen je da ispravi grešku koju je počinio. Tome će posvetiti život. Seti se kako mu je Prerna jednom spasila život kada su mu isto tako otkazale kočnice. On nazove Bađađa i kaže mu da će se Sita vratiti svojoj svojti za Divali, aludirajući na Prernu. Bađađ je zbunjen.
Čandrika se seti kako je obećala Samidi/Snehi da će je ujediniti sa majkom.
Komo proslavlja svoju pobedu. Nivedita nije zadovoljna zbog situacije sa sirotištem. Mohini objašnjava Nivediti da je Komo stvarno loša, a Prerna dobra i da su deca zapravo srećna što je imaju, ona će brinuti o njima. Podseti je kako su imali mnogo problema oko Basu projekta i da im je Komo vratila poslovni ugled. Nivedita kaže Komo da želi da proslave pobedu. Komo se složi.
Čandrika razmišlja kako je igra sudbine ta što su se Prerna i Samida spojile, a ne znaju da su u krvnom srodstvu. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site