Kasautii Zindagii Kay – 451. epizoda – Čandrika slaže Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 451. epizoda – Čandrika slaže Prernu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 451. epizoda – Čandrika slaže Prernu!
Čandrika razmišlja kako krv prepoznaje krv, te se seća Anuragovih i Komolikinih reči. Anurag joj je rekao da bebu da isključivo Prerni, dok joj je Komo rekla da je Prerna zla i pohlepna žena. Ona reši da popriča sa Prernom.
Košik prizna Nivediti da je uradio nešto zbog čega se kaje. Nivedita se seti Anupamovih saveta pa isto kaže Košiku – da treba da prizna grešku i izvini se. Košik reši da učini tako – priznaće Kuki šta je uradio i zamoliće je za oproštaj.
Nivedita donese bocu šampanjca kod Komo u sobu kako bi proslavile pobedu. Anurag ih zatekne tako. Sumnjive su mu, pogotovo jer pokušavaju da sakriju neki dokument (papire sa Prerninim potpisom da predaje 51% Bađađevih deonica). Nivedita ga laze da su to papiri za neki drugi projekat i da je htela da ga iznenadi pa je krila. Anurag ne uspe da vidi o čemu je dokument, ali je i dalje nepoverljiv i sumnja da ove dve nešto debelo kriju. Shvata da su nešto proslavljale.
Košik ode kod Kuki da joj se izvini, ali se predomisli kad je čuje kako ona preko telefona govori drugarici da prezire lažove.
Čandrika zahvali Prerni što je spasila sirotište. Prerna joj kaže da oseća povezanost sa Samidom i da je čini srećnom kada je i ona srećna. Ne zna zašto je to tako, ali jeste. Ona primeti ožiljak od opekotine na Čandrikinom vratu, zapitkuje je. Ova joj ispriča da se desio požar u sirotištu, ali slaže da je u pitanju bilo neko drugo sirotište. Prerna je malo sumnjičava. Kraj epizode
Note: we don*t own the pictures, credit to the maker(s).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site