Kasautii Zindagii Kay – 456. epizoda – Košik prizna krivicu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 456. epizoda – Košik prizna krivicu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 456. epizoda – Košik prizna krivicu!
Bađađ grdi Kuki. Prerna joj govori da ne brine i da je uz nju.
Anurag se ponovo suoči sa Komo oko Prerninog potpisa, ali i ovaj put njihov razgovor biva prekinut. Dobijaju i oni poziv od direktorke. Oni se upute na koledž. Komo razmišlja kako se Kuki i Košik moraju spojiti kako bi ona mogla da se osveti Prerni.
Kuki se seća kako je, dok su pili čaj, rekla Košiku da se kaje što ga je mučila i da nije znala da je on tako dobar momak. Da je nisu suspendovali provodila bi vreme sa njim na koledžu. Međutim, sigurno će istraga pokazati da je ona krivac za ono sa testovima jer je “procurilo” sa njenog telefona. Ona zagrli Košika koji joj obeća da će je izvući iz te zbrke. Kuki sada razmišlja kako je Košik sve ono uradio da bi je spasio.
Moniš grdi Košika. Košik mu govori da neće pominjati njegovo ime i da voli Kuki. Moniš mu se izvini. Košik ga zagrli i kaže da će srediti sve.
Prerna, Bađađ i Kuki stižu ispred koledža. Kuki i Bađađ uđu unutra. Međutim, Prernin veo biva zaglavljen između vrata auta. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site