Kasautii Zindagii Kay – 457. epizoda - Anurag sazna da Košik voli Kuki!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 457. epizoda – Anurag sazna da Košik voli Kuki!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 457. epizoda – Anurag sazna da Košik voli Kuki!
Košik prizna da je koristio Kukin telefon kako bi došao do testova, te da se osećao krivim kad bi izašao pred nju. Monu doda da je Košik hteo da izbavi Kuki iz te zbrke. Kuki izađe napolje, plače. U neverici je. Prerna je teši.
Anurag grdi Monua i Košika. Kaže prisutnima da treba da oboje budu izbačeni sa koledža. Komo se pravi fina pa staje na stranu Košika, ali Anurag joj jasno stavlja do znanja da ga ne zanimaju njene priče. Bađađ je ljut zbog svega i ruga mu se zbog ponašanja prema Komo. Anurag mu govori da se ne meša i da je trebalo da veruje svojoj ćerki.
Košik kaže Kuki da je uradio ovo jer je voli. Monu se ubacuje i govori joj je zapravo on kriv, Košik nije hteo to da uradi ali ga je on ucenio. Jedan njegov prijatelj je pao u depresiju, hteo je da se ubije i zato je zaolio Košika ad ukrade testove. Zapravo je on kriv za sve. Košik se izvinjava. Kuki ne želi da razgovara sa njima.
Anurag želi da vrati Košika natrag u Ameriku. Prerna je to čula, dvodi ga na stranu i govori mu da ne radi to, te da su Košik i Kuki zaljubljeni jedno u drugo. Anurag je iznenađen. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno