Kasautii Zindagii Kay – 458. epizoda - Anupam dolazi kod Basuovih!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 458. epizoda – Anupam dolazi kod Basuovih!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 458. epizoda – Anupam dolazi kod Basuovih!
Kuki se izvinjava ocu. On joj govori da je trebalo da mu se obrati za pomoć, pita zašto je krila. Sledeći put neće ništa kriti od njega. Prerna razmišlja kako mora da kaže Bađađu da je dala deonice.
Anurag besno ispituje Komo otkud im deonice Bađađ projekta. Komo priznaje da je ona sve to sredila. Naterala je Prernu da potpiše te papire jer navodno brine o reputaciji njihove kompanije.
Prerna govori Bađađu za deonice. On prvo pomisli da je to uradila jer se smekšala prema Anuragu, ali mu ona objasni da je to uradila zbog Samide i sirotišta. Objasni mu koliko joj Samida znači i da je gleda kao svoju ćerku.
Komo zapreti Anuragu da je ne tera da mu pokaže svoju drugu stranu, onu koju on ne voli. To onda neće biti dobro po njega.
Košik pozobe Kuku, ali mu ona odbije poziv. Ovaj je nazove ponovo. Ovaj put se Kuki javi, ali je ljuta i pita koje e joj još laži napričati. Košik je pita da li je jela. Ona odbrusi da nije gladna. Košik je zamoli da jede njemu za ljubav. Ona prekine vezu i reši da ipak ne jede. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno