Kasautii Zindagii Kay – 459. epizoda - Anupam izjavi ljubav Nivediti!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 459. epizoda – Anupam izjavi ljubav Nivediti!

By  | 


Šivani dovede Kuki do Košika. Kuki je ljuta, rasplače se. Košik joj da maramicu. Ode rekavši kako zna da je počela da ga mrzi. Kuki izjavi da ga ne mrzi, ali onda shvati da je on već otišao.
Nivedita se ljuti na Anupama i prebacuj emu. On joj govori da su muž i žena, da mu je nedostajal ada je voli i da je došao da je vidi. Zna da i ona njega voli i da laze ako kaže da joj se ne sviđa što je došao. On je nežno poljubi u čelo. Doda kako sad ide, ali da će doći po nju. Mohini zaključi da Nivi voli Anupama, ali ona to negira. Mohini joj govori protiv Anupama. Moloj se ubaci i otkrije da je Anupam otvorio malu firmu na Nivino ime, te da mu za sad fino ide. Nivi odbija da proveri to.
Bađađ obavesti Komo da je ona šefica jedino ako im plati 200 miliona i da za to ima 7 dana. Tačnije, pola treba da plati Prerna, a pola Komo. Vlasnik Bađađ industrije je on. Objašnjava joj šta i kako. Komo je zabezeknuta i ljuta jer su je nasamarili. Prerna jei sama iznenađena, ali joj govori da je nije ona nju forsirala ni na šta, već obrnuto. Trebalo je da lepo čita šta piše. Kraj epizode

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site