Kasautii Zindagii Kay – 460. epizoda - Prijanka sazna da je Samida Sneha!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 460. epizoda – Prijanka sazna da je Samida Sneha!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 460. epizoda – Prijanka sazna da je Samida Sneha!
Prerna se pita kako je Bađađ uspeo da sredi ovo oko firme i Komolike. Ona nazove Anuraga i ispriča mu da Komo treba debelo da im plati. Anurag potvrđuje i potajno se raduje jer je Prerna porazila Komo.
Moloj i Mohini se raspravljaju u vezi Anupama. Moloj traži od Mohini da pusti da Nivi i Anupam donose sami svoje odluke i da se ne meša. Mohini se brani da samo želi dobro svojoj deci.
Policija dođe da hapsi Ronita. On pobegne.
Nivedita proverava Anupamovu kompaniju na internetu. Iznenađena je što se po prvi put pokrenuo, ali je uverena da to neće dugo trajati i da neće dugo raditi jer je prosto takav. Mohini je to videla i čula. Anupam nazove Nivi i pita je da li joj nedostaje. Nivi negira. Anupam je pita mrzi li ga. Ona opet negira. Anupam izjavi da zna da je zbunjujuće sve to, ali nedostaje mu i prihvata izazov da postane neko ko će je biti dostojan. Mnogo je voli. Nivi samo ćuti. Anupam joj kaže da shvata šta njena ćutnja govori. Prekine poziv. Nivi je zamišljena.
Samida ispriča Prijanki kako je Komo došla kod Čandrike i šta je sve čula. Doda kako se Čandrika naljutila kad je došla do njih pa ju je zgrabila i odvukla nazad u sobu. Pokaže joj tragove njenog stiska. Prijanka reši da popriča sa sestrom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno