Kasautii Zindagii Kay – 462. epizoda - Prerna otkrije Anuragu istinu o Snehi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 462. epizoda – Prerna otkrije Anuragu istinu o Snehi!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 462. epizoda – Prerna otkrije Anuragu istinu o Snehi!
Prijanka kaže Prerni kako Samida podseća na njenu Snehu. Zna celu priču. U sebi razmišlja kako će tek kad Prerna usvoji Samidu da joj kaže istinu. Prerna dobija poziv od Kukine drugarice Anuške i ona je moli da dođe na koledž, pošto je Košik odveo Kuki u biblioteku i zaključao ih tamo. Prerna požuri tamo. Ona nazove Anuraga i pita ga šta je rekao Košiku. Ako se nešto bude desilo Kuki, neće ga poštedeti. Zove ga da dođe na koledž.
U biblioteci, Košik izjavljuje ljubav Kuki.
Prerna i Anurag su stigli na koledž. Ona je uverena da je on tražio od Košika da povredi Kuki kako bi se njoj osvetio. Anurag je zgrabi i kaže joj da utuvi sebi u glavu da on nije hteo da sruši sirotište, nije sredio da izbace Kuki sa koledža, nije se sevetio, nije pokušao da je povredi, uvek ju je podržavao prilikom svajke odluke, išao je protiv svojih samo da im dokaže da je ona u pravu. Ne može ni da pomsili da je povredi, rekao joj je istinu, uvek mu je bilo stalo do nje – bilo i biće. Anuška dođe tu i povede ih sa sobom do biblioteke.
Kuki ne veruje Košiku, hoće da ode odatle. Međutim, oklizne se na stepeništu i uhvati za policu sa knjigama koja svom svojom težinom padne na nju. Knjige se sruče na njenu glavu i ona se onesvesti. Košik se zaprepasti, moli je da otvori oči. Na rukama mu je krv. Izvede je odatle. Anurag i Prerna su u šoku, zapitkuju Košika. Odvode Kuki u bolnicu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno