Kasautii Zindagii Kay – 463. epizoda – Prerna saznaje da je Samida zapravo Sneha!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 463. epizoda – Prerna saznaje da je Samida zapravo Sneha!

By  | 


Ona se priseti kako je nešto ranije pričala sa doktorom i rekla da je dobro, prikazuju nam flešbek. Lekar ode da saopšti dobre vesti Anuragu. Med.sestra bi da radosne vesti podeli sa zabrinutim Košikom, ali je Kuki zamoli da sačeka. Moli je da Košika slaže da je u komi. Ima osećaj da je laže i želi da ga udalji od sebe. Ako je voli, čekaće je, u suprotnom će istina izaći na videlo. Flešbek se završava. Anurag i Prerna uđu u bolničku sobu. Košik se misli da nije u stanju da im saopšti za Kukinu komu, izađe da pozove sestru. Oni pitaju Kuki kako je.
Košik priđe med.sestri na hodniku, govori joj da je došla Prernina mama i zamoli da joj umesto njega saopšti za Kukinu komu. Ona ga pita zar njemu nije niko rekao da Kuki nije u komi? Štaviše, Kuki je nju zamolila da ga slaže. Košik je povređen čuvši ovo. Pre se ponudi da odveze Kuki kući, ali ona će sa Anuškom. Kuki od Anuraga saznaje da je Košik odjednom krenuo kući. Kada joj sestra otkrije da mu je izlanula sve, Kuki je sve jasno. Anurag i Prerna ubrzo odlaze. Kuki je svesna da Košik sad zna da ga ona ne želi u svoj blizini, sigurno se oseća loše. Za to vreme, Košik misli na nju.
Prerna je stigla u sirotište, došla je da usvoji Samidu. Čandrika ugleda Prijanku.
Šivani vodi računa o Kuki. Kuki joj se poveri da ne podnosi momke pošto su im devojke samo zabava. Pogrešno je shvatila Košika, bila uverena da je isti.Šivani konstatuje da se ona zaljubila u Košika. Pojavljuje se i Anuška, zavitlava što nije prva saznala za to. Šivani u sebi prokomentariše da su počeci ljubavnih priča uvek najlepši. Priseti se Anuragove i Prernine ljubavne priče. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site