Kasautii Zindagii Kay – 463. epizoda – Prerna saznaje da je Samida zapravo Sneha!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 463. epizoda – Prerna saznaje da je Samida zapravo Sneha!

By  | 


Čandrika govori Prerni da joj je žao, ali neko je već usvojio Samidu. Prerna bi da zna ko je u pitanju. Ako treba, lično će da nazove i kaže tim osobama da je Samida njoj poput ćerke, da je Samida njoj poput Snehe. Čandrika odvrati da razume, ali to sada nije moguće. Prerna je preklinje, daće joj novac, imovinu, sve što joj duša zaželi. Prijanka se ubaci rekavši da Prerna može da proveri u izveštaju. Dok Prijanka zagovara Čandriku, Prerna brže bolje uzme katalog sa izveštajima. Čandrika i ona se otimaju. Prijanka nagovara sestru da pusti i povuče je odatle, a ova je ošamari. Prerna ugleda Komolikino ime. Ne može da veruje. Prijanka prekori sestru što je predala Samidu Komo znajući kakva je.
Prerna: „O čemu vas dve?“
Prijanka: „Komolika vas je još jednom odvojila od kćerke. Samida je Sneha! (Prerna je u šoku, Čandrika zabrinuta) Samida jeste vaša ćerka, samo je dobila drugo ime u sirotištu.“
Prerni poteku suze radosnice…
U sledećoj: Komolika prokomentariše da je Samida jako dobra devojčica, sva se raznežila kad joj je spomenuta porodica, pa ju je dovela.
Nivedita negoduje njenu odluku i govori joj da krv nije voda. Komolika otkrije i njoj i Mohini da je Samida zapravo Sneha, ali da Anurag ne sme ništa saznati. Anurag se baš u tom trenutku pojavi na vratima, Komo je zapanjena. Kraj epizode

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site