Kasautii Zindagii Kay – 464. epizoda – Nivedita i Mohini saznaju istinu o Samidi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 464. epizoda – Nivedita i Mohini saznaju istinu o Samidi!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 464. epizoda – Nivedita i Mohini saznaju istinu o Samidi!
Komo značajno kaže Anuragu da je Samida njegova druga ćerka. Anurag joj zahvali.
Prijanka još jednom potvrdi Prerni da je Samida njena ćerka, njena Sneha. Prerna plače od sreće. Prijanka i Čandrika se raspravljaju.
Komo govori Anuragu da će Samida dobiti ljubav porodice. Anurag joj kaže da je po prvi put uradila nešto dobro i zahvali joj još jednom. Međutim, Mohini se buni. Anurag se pita zašto li je Komo zapravo usvojila Samidu.
Prerna zapreti Čandriki da će joj odseći prst ne bude li joj priznala celu istinu. Čandrika se izbezumi i ispriča joj sve. Kako joj je Komo dala novac da ubije bebu i kako je ona podmetnula požar u sirotištu, ali je ipak rešila da spasi bebu kako bi naknadno njome ucenjivala Komo. I na kraju, kako je ucenila Komo pa joj ova dala pare da usvoji Samidu. Prerna je besna, govori Čandriki da bi i od nje dobila novac da joj je rekla istinu, te da je spašena samo jer je Prijankina sestra. No, Komo neće moći da se spasi sad od nje.
Košik reši da se vrati u London. Smatra da ga Kuki mrzi i da je on loša osoba. Monu ga teši.
Anurag nasamo pita Samidu koga bi više volela za majku – Komo ili Prernu. Samida odmah izgovori Prernino ime, dodavši da svoju majku nikad nije videla ali da je zamišlja kao Prernu. Nije želela da je Komo usvoji, rekla je čak i Čandriki da neće da ide sa njom. Prikazuju nam sećanje, kako je Čandika vikala na malu i pretila joj da mora ići kući sa Komolikom. Čak ju je i ošamarila. Anuragu je žao i obećava joj da će je odvesti Prerni da je ona usvoji i bude joj mama. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno