Kasautii Zindagii Kay – 465. epizoda – Anurag sazna celu istinu o Samidi!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 465. epizoda – Anurag sazna celu istinu o Samidi!

By  | 


Anurag ode kod Snehe i zagrli je. Presrećan je jer napokon grli svoju davno izgubljenu ćerku. Rasplače se. Sneha je zbunjena, pita ga zašto plače. Da li je to zato što mu je rekla da bi radije da je usvoji Prerna? Anurag joj govori da je Prerna njena mama i da će joj ona sve objasniti kad se budu videle. Sneha mu kaže kako je on obećao da će joj Prerna biti mama, ali… može li on da bude njen tata? Anuragu su oči pune suza, srećan je što nakon 8 godina vidi svoju ćerku i moli je da ga bar jednom nazove tata. Sneha izgovori tu, za njega tako čarobnu reč, i on je snažno zagrli. On se potom odgovori sa njom da se ona sakrije, te da ne izlazi dok on ne dovede Prernu. Samida mu obeća.
Komo naredi svojim banditima da ubiju Prernu još to isto veče. Banditi prate Prernu koja vozi automobil.
Mohini kaže Komo da ima 2 opcije – ili da očita bukvicu Prerni ili da napusti grad. Komo kaže da joj je prva opcija zanimljivija i da voli izazove. Otkrije da je unajmila bandite da likvidiraju Prernu. Biće to ubistvo, ali će izgledati kao nesrećan slučaj. Mohini se zaprepasti. Anurag vikne njeno Komolikino ime. Kraj epizode

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site