Kasautii Zindagii Kay – 48. epizoda – Ronita slaže da ne poznaje Navina!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 48. epizoda – Ronita slaže da ne poznaje Navina!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 48. epizoda – Ronita slaže da ne poznaje Navina!

Anurag traži od Ronite da kaže svima istinu. Međutim, Ronita preokrene situaciju glumeći da ne poznaje Navina uopšte. Kaže im da da je Sidov brat hteo da se osveti Navinu preko nje i zato je ona lagala Anuraga.
Dok je Anurag šokiran čuvši ovo, Navin je prezadovoljan i pita Ronitu da li joj je Anurag platio da kaže ovo. Ona negira, ali uprkos tome, Anurag pobesni i zgrabi Navina za okovratnik. Videvši ovo, Mohini u besu ošamari Anuraga i traži od njega da ode gore.
Mohini je besna na Prernu što je dovela Ronitu kući. Kaže da joj neće oprostiti ovo, a potom izbaci Ronitu iz kuće. Gledajući Ronitu koja sklopljenih ruku traži oproštaj, Prerna stekne utisak da Ronita želi da joj kaže nešto.
Anurag ispred kuće zaustavlja Ronitu i pita je zašto je promenila priču. Kad Ronita krene da mu kaže, iza grmlja ugleda Maduri pa pobegne odatle.
U svojoj sobi, Navin zove Maduri i pita je kako je uspela da promeni situaciju. Ona mu ispriča da je poslala svoje ljude u Ronitinu kuću i zapretila joj je (Roniti) da će joj ubiti majku. Navin je oduševljen čuvši ovo. Anurag je i dalje napolju dok Maduri priča sa Navinom telefonom.
Nakon što ona prekine poziv i krene da ode odatle, udari o saksiju. Anurag čuje to i priđe kapiji da vidi ko je tu. On spazi Maduri koja beži. Kad se vrati u svoju sobu, tu zatekne Navina koji ga čeka. Navin ga izaziva i provocira ga što je pokušao da mu uništi plan. Anurag ostane smiren.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site