Kasautii Zindagii Kay - 56. epizoda - Maduri oduzme venčani list Anuragu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 56. epizoda – Maduri oduzme venčani list Anuragu!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 56. epizoda – Maduri oduzme venčani list Anuragu!                        

Maduri odvuče Navina u obližnju sobu, ljuta što joj se nije javio na telefon. Navin se posvađa sa njom iritiran što mu zamera tako bezazlene stvari.
Prebacuje joj da nije odradila šta joj je zadao. Maduri kaže da je za sve kriva Prerna koja se ne odvaja od Anuraga ni na sekundu.
U međuvremenu, Nivedita stiže u bolnicu. Videvši Anuraga kako leži u tako kritičnom stanju, sva se rastuži.
Navin podeli svoj plan sa Maduri koja se potom preruši u medicinsku sestru. Dok Navin odvlači pažnju Prerni, Maduri uđe u bolničku sobu i uspe da preotme venčani list Anuragu iz ruke. Anurag se nakratko osvesti, i čak i vidi Maduri, ali previše je slabašan da bi se izborio sa njom.
Nakon što ona uzme venčani list i ode odatle, Anurag nekako ustane. Prerna ga ugleda na nogama i odmah zagrli, srce joj je na mestu što je preživeo. Smiruje ga i moli da samo odmara. Anurag ubrzo ponovo izgubi svest, čvrsto držeći Prernu za ruku.
Navin spali i uništi venčani list, zbog čega Maduri nije svejedno.
Anurag se sledećeg dana probudi i shvati da je u svojoj sobi. Navin uđe unutra. Prokomentariše da je on (Anurag) dosta ležao bez svesti, a probudio se danas – na dan njegovog (Navinovog) venčanja sa Prernom.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site