Kasautii Zindagii Kay – 57. epizoda – Prerna zapreti Navinu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 57. epizoda – Prerna zapreti Navinu!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 57. epizoda – Prerna zapreti Navinu!

Navin kaže Anuragu da ne razume koji je njegov problem i nastavlja da mu priča laži. Anurag ga prekine i kaže da zna istinu.
Navin mu kaže da Maduri nije njegova žena i zove je u Anuragovu sobu da potvrdi to. U međuvremenu, Mohini oseća krivicu jer održava proslavu bez Anuraga koji još spava. Nivedita je uverava da je u redu.
Maduri uverava Anuraga da ona nije Navinova žena i da je on njen dever. Anurag joj kaže da zna sve i otkriva joj kako ju je video u Navinoj sobi noću kao i u bolnici, gde mu je otela potvrdu o venčanju.
Zbog ovoga Maduri zaćuti, a Navin pobesni. Navin u besu ispriča Anuragu celu istinu. On ga izaziva da ode dole i da sve ispriča Mohini. Ali, niko mu neće verovati.
Maduri pokuša da iskontroliše Navinov bes, ali uzalud. Nakon što Navin ode, Anurag pita Maduri kakva je ona to žena. Nju je sramota, ode iz sobe. Sa druge strane, Prerna razmišlja o Anuragu i oseća krivicu zbog toga.
Navin dođe da je vidi i vrati joj imovinske papire i da joj ček na milion rupija. Prerna ga upita da li je istina ono što je Anurag rekao. Navin joj ne odgovori. Prerna zapreti Navinu i on ode.
Odmah nakon toga, Anurag stiže u kuću porodice Šarma, gde sreće Šivani koja planira sve da mu kaže.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site