Kasautii Zindagii Kay – 6. epizoda – Prerna pristane da se uda za Navina!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 6. epizoda – Prerna pristane da se uda za Navina!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 6. epizoda – Prerna pristane da se uda za Navina!
Prevod: Jeca.

Mukarđi (Rađešov advokat) dolazi u Rađešovu kuću, Prerna ga dočeka. Prerna se raspituje za Sonam, danima je nije videla. Mukarđi izgleda neraspoloženo, kaže da nema mnogo vremena, rečeno mu je da hitno preda to pismo. On ostavi pismo tu i ode. Prerna se pita šta mu se desilo.
Nivedita besni na menadžera što je Rađešu dat toliki novac. Menadžer objašnjava da mu je Moloj naredio da se postara da ništa ne nedostaje. Nivedita viče da je 10 miliona mnogo novca. Gradili su „pandal“, a ne palatu! Ona odjuri kod Rađeša i prebacuje mu što je potrošio toliko novca. On se rasipa sa njihovim teško zarađenim novcem! Rađeš joj objasni da je Moloj potvrdio 15 miliona za „pandal“, a potrošeno je samo 10, tako da je novac ušteđen, a ne uzaludno potrošen. Ali ako i dalje misli da su te pare bačene, ima pravo da ga otpusti. A takođe i on ima pravo da podnese ostavku ako su takve optužbe upućene njemu. Nivedita viče da to znači da će joj pretiti ako mu samo postavi pitanje. Rađeš odgovara da joj ne preti, samo pokušava da joj objasni da u tome nema ništa pogrešno. Nivedita uzme telefon i kaže da mora da umeša oca u ovo.
Prerna ostavi pismo na komodu. Međutim, zbog vetra pismo doleti do njenih nogu. Ona ga otvori i šokira se kad vidi da je to pismo iseljenja u kom piše da je Rađeš iskoristio kompaniju i da nije dobro obavljao svoju dužnost. Dodaje se i da u narednih 24 časa moraju da napuste kuću.
Nivedita zove Moloja i pita ga da li je proverio fajl za „pandap“. Ludost je trošiti toliki novac! A pored toga, Rađeš joj preti sa ostavkom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site