Kasautii Zindagii Kay – 60. epizoda – Navin oženi Maduri umesto Prerne!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 60. epizoda – Navin oženi Maduri umesto Prerne!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 60. epizoda – Navin oženi Maduri umesto Prerne!

Navin pomogne Anuragu i Anupamu da iznesu tepih iz kuće i da ga stave u auto. Mohini ih ispituje dok to rade, ali Šivani izmisli izgovor.
Kad Anurag sedne u auto zajedno sa Šivani i tepihom, Anupam i Navin se vrate u kuću. Navin se pita zašto Prerni treba toliko da dođe u „mandap“. Mohini zove Navina i traži od njega da se vrati. On joj kaže da je već tu. Mohini traži od Vine da dovede Prernu u salu. Vina ode po nju.
Dok Anurag vozi auto i Šivani je na suvozačevem mestu, Prerna se osvesti. Ona traži od njega da zaustavi auto, ali ovaj je ne sluša i kaže joj da je oteta. Prerna uspe da izađe iz auta. Pre nego što Anurag i Šivani uspeju išta da urade, Prerna uzme taksi i vrati se kući.
Šivani se vrati kući i  uznemirena je što im je Prerna upropastila plan. Takođe se oseća loše zbog Anuraga koji odluči da ne uđe u kuću. Vina dovede Prernu u „mandap“ i rituali počnu.
Kad on treba da joj stavi „sindur“, Navin i svi ostali dožive šok. Maduri je umesto Prerne u „mandapu“. Navin pobesni i doziva Anuraga i Prernu da izađu.
Anurag se vrati i kaže svima da je on tražio od Maduri da zauzme Prernino mesto jer je ona njegova (Navinova) zakonita žena. Mohini je besna na Anuraga zbog ovoga. Anurag razotkrije Navina pred svima. Mohini pita da li je istina to što je Anurag rekao. Ovaj kaže da Anurag laže. Ona potom priđe Maduri, koja kaže svima da je Navin njen muž.
Navin skine svoj turban, dok su Mohini i ostali šokirani ovim preokretom. U međuvremenu, Prerna se osvesti i ustane iz kreveta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site