Kasautii Zindagii Kay – 69. epizoda – Šivani pokuša samoubistvo!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 69. epizoda – Šivani pokuša samoubistvo!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 69. epizoda – Šivani pokuša samoubistvo!
Mohini i Moloj se raspravljaju oko Anuragove veridbe sa Miškom. Mohini je sigurna da je uradila ono što je najbolje za svog sina, dok Moloj nije baš ubeđen da je to ispravna odluka.
Anurag se pita šta je to sa njim i zašto mu Miškin povratak ne predstavlja ništa posebno, nije uzbuđen zbog toga kako je nekad mislio da će biti. Šta je to što zapravo njegovo srce želi? Miška dođe kod njega, ponovo mu izjavi ljubav i izvini se za svoje greške. Mohini je to sve čula i zadovoljna je. Pojavi se ispred njih i aplaudira. Srećna je što se Miška vratila u život njenog sina. Povede je sa sobom kako bi je predstavila gostima.
Prerna plače na kiši. Stigne kući, pita se šta da kaže Šivani. Međutim, isprepada se kad zatekne sestru na podu, presečenih vena. Porodica kao bez duše brzo odveze Šivani u bolnicu.
Anurag se vrati na zabavu. Mohini ga tera da pred svima prizna šta oseća prema Miški. Anurag je zbunjen i zatečen, taman da kaže nešto, kad Moloj dobije poziv od Rađeša koji ga obavesti da mu je ćerka u bolnici, pokušala je da izvrši samoubistvo. Moloj reši da odmah ode da se nađe prijatelju, a sa njim pođe i Anurag kome odmah na pamet padne Prerna. Mohini se ljuti.
U bolnici, Moloj se raspituje za Šivani. Rađeš mu sve ispriča. Anurag odmah pita gde je Prerna i ovi mu kažu da je ispred sale. On odmah ode kod nje. Prerna se rasplače kad ga vidi i zagrli ga. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site