Kasautii Zindagii Kay – 7. epizoda – Prerna i Anurag su zaključani u biblioteci!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 7. epizoda – Prerna i Anurag su zaključani u biblioteci!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 7. epizoda – Prerna i Anurag su zaključani u biblioteci!
Prerna ode u svoju sobu i tamo zaplače. Gleda porodičnu fotografiju i kaže kako su je oni izbacili iz srca, ali to je u redu, neće dozvoliti da oni budu izbačeni iz te kuće.
Navin kaže Mohini kako je on srećnik. Ova mu odgovori da je srećnica zapravo Prerna, on će joj poboljšati život. Navin negira, srećnik je jer mu ona, Mohini, daje toliko ljubavi. Moloj je pravi srećnik što je ima. Mohini se smeje. Dobija poziv od Moloja i kaže mu da ima da živi 100 godina jer ga je Navin baš malopre pomenuo. Moloj zavitlava u svom stilu. Ova ga pita kad se vraća. Moloj odgovara da dolazi prekosutra. Mohini je zadovoljna jer u suprotnom Moloj ne bi dozvolio da Prerna i Navin obave prvi ritual. Moloj joj kaže da popriča malo sa Niveditom, nije se lepo ponela prema Rađešu, a njemu je Rađeš drag prijatelj i ima posebno mesto u njegovom životu. Mohini mu kaže da porodica ipak treba da bude na prvom mestu. Tu dođe Anurag pa Mohini završi razgovor sa Molojem. Anurag kaže Mohini da je bio do Prerne da uzme knjigu. Ova ga pita kako je Prerna. On odgovori da je dobro. Navin se raspituje da li sve deluje normalno tamo kod Šarminih. Anurag potvrdi i pita otkud to pitanje, sumnjičavo ga gleda. Razmišlja kako Mohini ranije nije pitala za Prernu i njene.
Prerna i dalje plače u svojoj sobi. Kaže kako zna da neće nikome nedostajati, ali ona njih nikada neće zaboraviti.
Vina kaže Rađešu da se oseća kao da im je Prerna stranac. Rađeš joj kaže da ju je ošamarila. Pogrešila je, ali ako je budu grdili, pobuniće se. Mora da se smiri i da joj objasni s ljubavlju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site