Kasautii Zindagii Kay – 71. epizoda – Prerna prijavi Ronita policiji!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 71. epizoda – Prerna prijavi Ronita policiji!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 71. epizoda – Prerna prijavi Ronita policiji!
Šivani ispriča Prerni i Anuragu da su se ona i Ronit voleli, rekao joj je da će je oženiti. A onda joj je odjednom rekao da ne može da je oženi i da je ne voli. Prerna reši da se obračuna sa Ronitom. Anurag je posavetuje da odu zajedno kod njegovog prijatelja inspektora da ga prijave.
Moloj ispriča Mohini šta se desilo sa Šivani. Ova je nezadovoljna što su on i Anurag zbog te male napustili zabavu povodom Niveditine i Anupamove godišnjice braka. Optuži Prernu i njene roditelje da nisu znali da vaspitaju Šivani i doda da je ona laka devojka. Moloj se naljuti i odbrusi da su Vina i Rađeš najgori roditelji, baš poput njega i nje. Zar je zaboravila da su njihovu Niveditu uhvatili sa Anupamom u hotelskoj sobi pa su ih morali venčati kako bi sprečili skandal? Mohini izjavi da je Nivedita volela Anupama, ali joj Moloj odbrusi i da je Šivani volela dečka koji ju je ostavio. Mohini šizi i zahvaljuje bogu što se Miška pojavila u Anuragovom životu, inače bi Moloj venčao Prernu i Anuraga.
Policija ode u Komolikinu, Miškinu i Ronitovu kuću i tamo uhapse Ronita. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site