Kasautii Zindagii Kay – 74. epizoda – Komolika preti Prerni i njenima!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 74. epizoda – Komolika preti Prerni i njenima!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 74. epizoda – Komolika preti Prerni i njenima!
Šivani i Vina provode vreme zajedno. Vina govori Šivani da jeste pogrešila, ali najveća greška joj je bila ta što je pokušala da izvrši samoubistvo. Tera je da joj obeća da će joj od sada sve govoriti i ništa neće da krije od nje. Šivani obeća, izvinjava joj se.
Komolika je i dalje kod Šarminih kući, rasprava se nastavlja. Komolika vređa i Prernu i Šivani. Pita Prernu hoće li i ona da iskoristi kartu saosećanja ako je neki tip bude odbio. Doda kako je Ronit Šivani napravio dete, kako to da ga Šivani nije zaustavila. Prerna brani Šivani i priča protiv Ronita. Komolika je besna. Vina i Šivani začuju viku. Komolika obeća da će uništiti Šivanin život. Prerna veli da će prvo morati sa njom da se suoči. Svi sem Šivani dođu tu. Komolika uvredi Rađeša i Vinu, govoreći im kako nisu umeli da vaspitaju ćerke. Vina pokuša da joj objasni, ali Komo (Komolika) izjavi da je sigurno ona ta koja je naučila ćerke kako da pecaju bogate, naivne mladiće. Prerna je besna i viče na nju. Suman spreči Šekara da se umeša. Komolika pođe u Šivaninu sobu. Prerna je rešena da zaštiti sestru i pođe za njom. Komo preti Šivani da je neće poštedeti zbog onoga što je uradila njenom bratu. Prerna je tera iz sobe. Komo izađe. Šivani kaže Prerni da se jako plaši. Ova je teši. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site