Kasautii Zindagii Kay – 75. epizoda

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 75. epizoda

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 75. epizoda
Anurag ode kod Nivedite. Pomogne joj oko nekog fajla. Ona mu kaže kako se plašila da je on sa Prernom i da joj je drago da se to neće ostvariti. Doda kako smatra da ga Prerna kontroliše i da joj je cilj da peca bogate mladiće poput njega. Sve je shvatila, zna ona takve devojke. Anurag razmišlja o Prerni i kako ona nije takva, sve je shvatio. Počne da mu se priviđa, smeška se. Tu se opet pojavi Miška. On joj kaže da kasni u kancelariju i ode.
Prerna se seća Komolikinih reči i rešena je da je ne poštedi. Videće svoga boga. Potom se seti Anuraga, tako bi volela da je on sada sa njom, oseća se usamljeno. Sad i ona njega počne zamišljati.
Anurag je u putu. Na radiju ide neka pesma koja ga podseti na Prernu. Nivedita ga nazove i kaže mu da je zaboravio fasciklu kod kuće. Anurag joj kaže da je poneo pogrešnu fasciklu i da će poslati nekoga po tu što mu treba.
Prerna naziva sebe ludom jer razmišlja o Anuragu kad zna da se ništa među njimA neće desiti. Baš tad je Anurag nazove koristeći video poziv i zamoli je da mu donese od kuće potrebnu fasciklu. Prerna pristane. Razmišlja kako će morati da radi sa Anuragom ali će morati da bude na distanci. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site