Kasautii Zindagii Kay – 76. epizoda - Šivani se suoči sa Ronitom!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 76. epizoda – Šivani se suoči sa Ronitom!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 76. epizoda – Šivani se suoči sa Ronitom!
Prevod: Sebas. Hvala! 😀
Prerna je u Anuragovoj sobi. Uzme fajl i pomisli na njega. Zamišlja kako razmenjuju nežnosti. U njenoj mašti, Anurag je pita da li oseća nešto kada je on sa njom. Ona negira, pa joj se on još više približi.
Prerna potom, u realnosti, počne da priča sa Anuragovom slikom. Priznaje koliko ga voli, ne može da spava zbog njega. Misli da su joj se osećanja prema njemu mnogo promenila u odnosu na ranije. Miška je čula delić njenog monologa i pita je o čemu priča. Prerna brzo smisli neku pričicu, uverena da joj Miška neće poverovati. Ali, ova poveruje.
Miška potom zatraži njenu pomoć, ona bi da upozna bolje Anuraga. Prerna se izgovara. Miška je upita kako se nije zaljubila u Anuraga? Prerna odgovori da je bila budala, zato. Doda da se pre ona i Anurag i jesu poznavali, ali zbližili su se i postali prijatelji kada je Anurag razotkrio Navina, čoveka za kog se umalo udala. Miški je malo sumnjivo, reši da istraži malo više o njihovom odnosu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site