Kasautii Zindagii Kay – 8. epizoda – Anurag sazna da se Prerna udaje za Navina!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 8. epizoda – Anurag sazna da se Prerna udaje za Navina!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 8. epizoda
Kasautii Zindagii Kay – 8. epizoda – Anurag sazna da se Prerna udaje za Navina!
Prevod: Sebastijan.
😀
Prerna ugleda crveni veo i priseti se majke… Kroz glavu joj prolaze sećanja na trenutke kad joj je to Vina s puno ljubavi pokazala, i sva raspoložena, opisivala kako će proteći venčanje i da će se puno veseliti i igrati. U pozadini je emotivna melodija… Prerna se priseća trenutaka sa majkom, cele svoje porodice ali i poslednjih zbivanja i suze joj se slivaju niz obraze.
Kod Basuovih, Navin se sprema za predstojeću ceremoniju. Anupam je tu, smara ovog da će mu odelo lepo pristajati. Navin nije nešto preterano oduševljen njegovim prisustvom, ali ovaj sa glavom u oblacima tvrdi da su njih dvoje slični. U smislu da su oboje jako jeftini 🙂 Doda da je on (Navin) želeo Prernu, i pridobio je. On (Anupam) je isto dobio šta je želeo u životu. Navin provocira.
Kod Šarminih, svi su se okupili u salonu. Suman moli Vinu da razmisli o ceremoniji koja će se održati. Kako da ne prisustvuju i oni kao porodica? Makar zbog Prerne, srce će joj se slomiti. Vina pita šta je sa njima? I njima je slomljeno srce zbog Prernine odluke. Odbija da ode. Međutim, Rađeš im saopšti da se spreme, prisustvovaće ceremoniji. Uprkos svemu, oni su njeni roditelji, to im je obaveza. Suman se sva obraduje.
Nešto malo kasnije, Prerna ih sa sprata ugleda kako kreću iz kuće na ceremoniju i zahvali im se. Vina strogo odvrati da idu jer im je to dužnost i obaveza, ali to ne briše činjenicu da su bespomoćni i nezadovoljni/nesrećni njenom odlukom i tim venčanjem. Rađešu zvoni telefon, Vina zamoli Suman da se ona javi. Dok ovi izađu iz kuće, Suman se uputi prema telefonu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site