Kasautii Zindagii Kay – 87. epizoda – Anurag i Miška se vere

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 87. epizoda – Anurag i Miška se vere, on shvati da voli Prernu!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 87. epizoda – Anurag i Miška se vere, on shvati da voli Prernu!

Komolika kaže Prerni da se sama brine o sebi i zatraži od svih da se fokusiraju na veridbu Anuraga i Miške. Nivedita besni na Prernu jer uništava proslavu. Moloj traži od nje da pripazi šta priča, ali Nivedita zatraži od Prerne da pokupi prsten sa poda. Prerna da prsten Anuragu koji ga stavi na Miškin prst. Miška je srećna jer su sada vereni, kao i cela porodica.
Prerna je slomljena i odlazi napolje gde počne da plače prisećajući se svega. Anurag traži Prernu, ali ne uspeva da je nađe. Razmišlja kako je sad veren, a i dalje ne može da prestane da razmišlja o Prerni. Seti se razgovora sa Anupamom i Molojom gde su mu oni rekli da on voli Prernu. On konačno shvati da voli Prernu.
Prerna uplakana u tom trenutku oseti da je Anurag nešto rekao. Anurag sav srećan priča sa Prerninom slikom i odluči da ode da joj prizna svoja osećanja, kao i da raskine veridbu sa Miškom. Na proslavi, Miška se zabrine zbog Prernine i Anuragove bliskosti. Komolika je smiruje uveravajući je da ne treba da brine o tome.
Prerna razmišlja da je trebalo da prizna Anuragu svoja osećanja. Sa druge strane, Anurag razmišlja kako će Prerna reagovati kad joj prizna da je voli.
Moloj govori Rađešu da je on (Moloj) hteo da venča Anuraga i Prernu. Šivani ga podrži u toj ideji. Roditelji je napadnu, ali Moloj je brani, međutim njega Mohini odvede odatle. Anurag i Prerna se sretnu na proslavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site