Kasautii Zindagii Kay – 95. epizoda – Anurag pronađe Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 95. epizoda – Anurag pronađe Prernu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 95. epizoda – Anurag pronađe Prernu!
Navin naredi sveštenikovoj ženi da sredi Prernu za venčanje. Žena moli Prernu da obuče venčanicu i žali joj se kako im je Navin oteo ćerku, naudiće joj. Prerna pristane.
Anurag prati Prerninu lokaciju i napokon dolazi do stare i napuštene fabrike u kojoj je drži Navin. Ugleda je kroz prozor. Zove je, ali ga ona ne čuje. Prerna tera Navina da oslobodi sveštenikovu ćerku. Navin pristaje. Potom naredi svešteniku da počne venčanje. Prerna odbija da se uda za njega. Jedan od bandita javlja Navinu da je došlo do požara. Svi izlete da vide, sem Prerne koja pođe u drugom pravcu i pronađe Anuraga.
Navin ugleda otvoren prozor i postane mu jasno da je požar podmetnut, te da je to sigurno Anurag došao po Prernu. Pođu da ih traže.
Anurag i Prerna pokušavaju da nađu izlaz.
Mohini shvati da je Anurag opet otišao za Prernom. Nivedita joj govori da je upao u Prerninu klopku. Mohini plače, u neverici je, njen Anurag je nije poslušao zbog Prerne.
Rađeš, Šivani, Anupam i Moloj su na putu ka staroj fabrici sa policijom.
Navin pronađe Anuraga i Prernu. Anurag uspe da pomogne Prerni da pobegne kroz prozor, ali zato Navin stigne njega i udari ga motkom po glavi. Ovaj se onesvesti. Kraj epizode
Disclaimer: we don’t own the picture.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site