Kasautii Zindagii Kay – 98. epizoda – Navin je uhapšen!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 98. epizoda – Navin je uhapšen!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 98. epizoda – Navin je uhapšen!

Anurag i Prerna se grle u hramu kad na njih padne „Mata Ki Chunar“ (marama sa idola). Navin sa svojim ljudima stigne tu i spazi ovo dvoje zajedno.
On skine maramu sa njih i krene da ih upuca kad se sveštenik umeša. Anurag i Prerna uspeju da pobegnu i nedaleko odatle ugledaju svoje roditelje i policiju.
Policija uhapsi Navina, ali ovaj ne prestaje sa pretnjama upućenim Anuragu da ga neće poštediti i da će jednog dana oženiti Prernu. Moloj, Rađeš, Anupam i Šivani se vrate kući sa Anuragom i Prernom. Mohini i Vina ih iščekuju.
Vina zagrli Prernu, ali Mohini stavi do znanja Anuragu da je jako ljuta na njega. Anurag joj se izvinjava i kad se zagrle, Mohini se onesvesti. Oni pozovu doktora koji joj savetuje da odmori. Moloj zadirkuje Mohini da je trudna, a onda ode sa doktorom.
U dnevnoj, Nivedita primeti da se Anurag i Prerna gledaju, pa stane između njih. Videvši ovo, Anupam pozove Anupama da pođe sa njim zbog nekog posla i tako skloni Niveditu sa puta. Vina zatraži od Prerne da obriše „sindur“.
Dok Prerna odlazi, slučajno se sudari sa Komolikom. Komolika je ismeva, ali ova ne obraća pažnju. Komolika upita Anuraga da li je dobro, što on potvrdi. Ona počne da flertuje sa njim, ali njegove oči su uprte u Prernu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site