Kćerke 11. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 11. epizoda!

By  | 

Kćerke 11. epizoda!
Hazan saznajeistinu, te se stvari izmiču kontroli.Sinan i Jagiz pokušavaju da pomognu Hazan svojim metodama.Edžin pokušava da stvori most izmedju svoje sestre i Jagiza, a to potpali nove nesporazume.Sinan je zarobljen izmedju osećanja prema Hazan i osećaja krivice.

Hazan saznaje da ju je Edže lagala i da se vidja sa Jagizom.Fazilet smatra da se izmedju njene kćerke i Jagiza rodila ljubav, te to govori Jasinu.Fazilet se suočava sa Kerime.Hazim pokušava da ubedi Jagiza da se vrati u firmu.Edže govori sestri da je zapravo Jagiz svo vreme spašava, a ne Sinan.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!