Kćerke 12. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 12. epizoda!

By  | 

Kćerke 12. epizoda!
Hazimu pozli i on pada u bolnici.Hazan gleda Sinana u oči i govori mu da mu veruje.Hazan preti opasnost od njene suparnice koja joj daje injekciju za spavanje, a zatim pita Sinana zbog čega joj je to uradio.Sinan priznaje da se zaljubio.Hazim se budi.Sinan želi da spasi Hazan, ali mu Hazanina suparnica udara istu injekciju koju je dala i Hazan.Ona baca benzin svuda okolo i kaže da će Hazan goreti.

Sinan želi da prizna Hazan istinu o hotelskoj sobi, ali ga strah nadjača, te on beži od samoga sebe.Hazan se vraća kući sa puno pitanja.Nil namamljuje Sinana u zamku.Hazim pada na Faziletine igrice u vezi Kerime i doživi mali srčani udar.Jagiz se zbog Hazimovog zdravstvenog stanja vraća u vilu Egemen.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!