Kćerke 17. Epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 17. Epizoda!

By  | 

Kćerke 17. Epizoda!
Hazim poludi nakon što mu sin ode.Edže je sve oštrija prema ukućanima, a njenoj sestri ta njena drskost veoma smeta.Fazilet gubi živce dok gleda bol svoje kćerke.Yagiz i Hazan se sastaju.Iako Hazan oseća grižu savest zbog Sinana, ona odluči da krene putem ljubavi, te odlazi sa Jagizom u Ameriku.

Jagiz želi da okupi svoju braću koja su rasuta nakon venčanja.Sinan je besan zbog vremena koje su Jagiz i Hazan proveki zajedno.Hazan želi da otkrije Kereminu tajnu, nesvesna tenzije koju je stvorila izmedju braće.Hazim i Selin imaju veliki sukob zbog Edže i Jasina, a to još jednom dovodi Jagiza u susret sa ocem.Hazil odlučuje da saradjuje sa Jagizom kako bi rešili slučaj Kerime.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!