Kćerke 18. i 19. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 18. i 19. epizoda!

By  | 

Kćerke 18. i 19. epizoda!

18. epizoda
Selin krivi Edže i Hazima za proživljen bol i sprema osvetu.Edže želi da venčanje bude na nivou, ali se dešava tragedija koja se neće laoko zaboraviti.Venčanje godine se pretvara u skandal izazvan šokantnim venčanjem Selin i Jasina.Guzide saznaje veliku tajnu vezanu za Jagiza i Sinana, a ono što joj se dešava pretvara skandalozno venčanje u veče užasa.Hazan počinje da provodi više vremena u vili kako bi podržala sestru.
19. epizoda
Hazanin čest boravak u vili stvara tenzije izmedju Sinana i Jagiza.Dogadaji sve više približavaju Jagiza i Hazan, a Sinana muče sumnje.Sinan nalazi isečke iz novina sa Jagazovim slikama kod Hazan, te to stvori nepovratnu napetost izmedju dva brata.U porodici Egemen smrt jednog člana napravi haos.Deca se ne mogu pomiriti sa smrt svog oca.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!